Kurumsal Savunma Güvenlik Hizmetleri

Şirket Hakkında
Kurumsal Savunma kişisel ve kurumsal güvenliği sağlama amaçlı çalışmalar gerçekleştirmek için kurulmuştur.

Teknolojiyi adım adım takip ederek, 21. yüzyılın getirdiği avantajların yanında aynı zamanda ortaya çıkarttığı tehlikelerin boyutları konusunda çalışmalar yapmış ve kötüye kullanılmasının bir ölçüde önüne geçip engellemeye çalışmak için bu teknolojileri yakından incelemeye başlamıştır.

Gelişen teknoloji hayatımızı kolaylaştırırken aynı zamanda özel ve kurumsal güvenliğe olan tehdidi ise artırmaktadır. İleri teknoloji kötü niyetli kişilerin elinde olduğunda, haklıyı haksız edebilir hatta insanoğlunun sadece özelinde olan ve müdahale edilmesi söz konusu bile olamayacak kişisel haklarını ortadan kaldırabilmektedir. Bu tür endişeleri olan veya mağduriyet yaşayan kişilerin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için kurulan şirketimiz, devlet ve özel kurumların bu tür casusluk faliyetlerine maruz kalmaması için ortam taraması ve frekans analiz hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Oluşturulan AR-GE departmanı ile dinlemeye karşı engelleyici cihazlar geliştirilirken, yurtiçi ve yurtdışında yaşayan, konusunun başarılı uzmanlarınca eğitilmiş elektronik ve frekans uzmanı ekibiyle, Türkiye'de başta olmak üzere yurtdışında hizmet talep eden şahıs ve kurumlara ortam tarama ve frekans analiz hizmet vermektedir.

Şirketimiz uzun yıllar boyunca kazanmış olduğu tecrübe ve AR-GE araştırmalarını, tüm dünyada lider devletlerin kullandıkları teknolojiye paralel olarak geliştirmekte, bunların yanında en yeni teknik cihazlar ile en doğru şekilde, verici ve dinleme cihazı arama, tarama ve frekans analizi hizmetini kusursuz vermektedir. Kurumsal Savunma bu alanda kendini her zaman geliştirmiş ve geliştirmeye de devam edecektir.

Müşterilerimize karşı yerine getirdiğimiz sorumluluklarımız ve bunların karşılığında şirketimize duyulan güven her geçen yıl müşteri portföyümüzü genişletmektedir. Bu da bizleri daha çok çalışarak, müşterilerimize daha huzurlu ve daha güvenilir b
Kurumsal Savunma Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kurumsal Savunma Güvenlik Hizmetleri
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Teknoloji » Aksesuarlar
Yetkili Kişi: Salih YILMAZ
Adres: Tahtakale Mh. Uzunçarşı Sk. No : 182 Milashan Kat:4 D.327 Tahtakale / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5110330
Web Sitesi: www.kurumsalsavunma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kurumsal Savunma Güvenlik firma bilgileri. Kurumsal Savunma Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kurumsal Savunma Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kurumsal Savunma Güvenlik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.