Kurye Tımes

Şirket Hakkında
Hizmetlerimiz

kurye-times



UCUZ MOTOR KURYE

Ucuz Motor Kurye fiyatlarının belirlenmesinde iki temel sebep vardır. Bunlar gönderi adedinin fazlalığı ve müşterinin Kurye Times abonesi olmasıdır. Kurye Tımes dönem dönem Ucuz Motor Kurye fiyat tarifeleri ile kampanyalar düzenleyerek yeni müşterilere hizmet vermeyi hedeflemektedir. Ucuz Kurye fiyatlarından yaralanmak için Kurye Times kampanyalarını takip etmeniz gerekmektedir.



bolge

MOTOR KURYE

Motor Kurye ile İstanbul içerisinde Acil Motor Kurye hizmetleri sunan Kurye Times gönderilerinizi isteğinize göre çok kısa sürelerde teslim etmektedir.

motor-kurye

EXPRES KURYE & ACİL KURYE

Expres Kurye hizmeti İstanbul içerinde zaman olarak 1 ile 2 saat arasında alınıp teslim edilmesi gereken iş ve gönderilerde geçerli olan çalışma şeklidir.

expres kurye

NORMAL MOTOR KURYE

Normal Motor Kurye hizmetimiz teslimat acısından 3-4 saat kadar süresi olan iş, gönderi ve alımlarda uygulanan çalışma şeklidir.





normal kurye

UCUZ KURYE

Ucuz Kurye fiyatları sadece Kurye Times’a özel bir hizmet şeklidir. Kurye Times Ucuz Kurye fiyat tarifeleri ile Motor Kurye piyasasını elinde tutmaktadır. Kurye Times Ucuz Kurye fiyat listesinden avantajlarımızı takip ederek sizlerde yararlanabilirsiniz.

20 tl

VALE KURYE

Günün herhangi bir saatinde yoğun iş temposu ve İstanbul trafiğinde zaman kaybetmemek için Vale Kurye servisi sayesinde işinize, toplantınıza ve diğer özel durumlarınıza Özel Vale Özel Motor ve Kurye personeli ile kısa sürede yetişebilirsiniz.

vale-kurye



Kurye Times Tahsilatli

Kurye Times ile yapacağınız tahsilatlı gönderiler, tahsilatlı kargolar veya tahsilatlı gönderilerinizi adeti ne olursa olsun maksimum 4-5 saat içerisinde teslim edilir.

Tahsilatlı gönderilerin teslimatından sonraki süreçte ürünün parasının alınması ve firmaya gönderilme süresi anlaşamaya bağlı olarak değişmektedir.

para

Özel Motorlu Kurye Hizmeleti

Doğum günü, evlilik
Kurye Tımes
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kurye Tımes
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: Orhan Ak
Adres: Halil Rıfat Paşa Mah., Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat : 11 okmeyadnı / Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 7180202
Web Sitesi: http://kuryetimes.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kurye Tımes firma bilgileri. Kurye Tımes adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kurye Tımes ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kurye Tımes firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.