Kuzey Group

Şirket Hakkında
2012-2014 yılları arasında Sovyet ülkelerine ve Avrupa'ya ithalat ve ihracat yapmakta olan firmamız almış olduğu kararlar doğrultusunda günümüz itibari ile Kuzey Group çatısı altında toplanmış bulunmaktadır. Günümüzde başka firmalarla güvensizlik yaşamış olan ve daha önce çalıştığımız ithalatçıların ve firmaların yanında olmak ve daha güvenli bir şekilde gerek Türkiye gerek Dünya ticaretinde güvenli bir köprü olmayı amaçlamış ve bu yolda üstlendiği görevi Kuzey Group çatısı altında siz değerli müşterilerimize ürün ve hizmet olarak sunmayı amaçlamaktadır.
Kuzey Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kuzey Group
Sektörü: Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Samet Kengelli
Adres: Ukraine, Odessa region, Illichivsk town, 3 Pervoya Maya st., office 56.
Şehir: Illichivsk
Ülke: Ukrayna
Telefon: (063) - 1883081
Web Sitesi: www.kuzeygroup.org
Ürünleri
16.03.2015 Bu sezonda UKRAYNA İÇ CEVİZ VE KABUKLU CEVİZ satışlarımız devam etmektedir. Tır bazında her şey dahil İSTANBUL GÜMRÜĞÜ teslim fiyatlarımız;...
İlan Talep ve Teklifleri
Ukrayna İç Ceviz Ve Kabuklu Ceviz
07.03.2015 Bu sezonda UKRAYNA İÇ CEVİZ VE KABUKLU CEVİZ satışlarımız devam etmektedir. Tır bazında her şey dahil İSTANBUL GÜMRÜĞÜ teslim fiyatları...
Kuzey Group firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Kuzey Group firma bilgileri. Kuzey Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuzey Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuzey Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.