Lacivert Araç Takip Ve Filo Yönetimi Sistemleri

Şirket Hakkında
ARTIK BU SORULARIN CEVABI LACIVERT ILE COK KOLAY(aracım nerde, çalındı mı , kim kullanıyor.dogru yerde mi):
Lacivert araç takip sistemleri ile takip edilen araçların kaybolması ya da çalınması söz konusu değildir. Çünkü Lacivert araç takip cihazı aracınızın görünmeyecek yerine monte edilebilir. Lacivert araç takip cihazları her araç için tam uyumludur. İsterseniz aracınızın kullanıcısına bunu bildirmeden de aracı takip edebilirsiniz.

Lacivert araç takip cihazları GPRS aracılığı ile uydudan aldığı görüntüleri eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarır ve bu sayede siz araçlarınızın 365/24 saat nerede olduğunu görebilirsiniz.
Lacivert Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri olarak firmamız bugüne kadar sahip olduğu bilgi ve tecrübe birikimini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi'nin öngördüğü standartlar ile uyumlu hale getirerek 18.04.2006 tarihinden itibaren faaliyetlerini ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgeli firma olarak sürdürmektedir. Ürünlerimiz Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2000 standardına göre belgelenmiş tesislerimizde Üretilmektedir
Lacivert Araç Takip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lacivert Araç Takip Ve Filo Yönetimi Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Kontrol sistemleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: LACİVERT
Adres: Deposite AVM 2. Ada C Blok 601 İkitelli - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6398466
Web Sitesi: http://ototakipsistemleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lacivert Araç Takip firma bilgileri. Lacivert Araç Takip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lacivert Araç Takip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lacivert Araç Takip Ve Filo Yönetimi Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.