Ladymor Fantazi Kıyafetler

Şirket Hakkında
Kadın fantazi elbiseler, iç giyim, gecelik modelleri, jartiyer takımları, külot tanga, çorap, vücut çorabı ve iç çamaşırı aksesuarları gibi kategoriler halinde bayanlara özel kıyafetleri satan internet sitemiz, uygun fiyatları, aynı gün kargo aavantajı ile müşterilerimizi memnun ediyor. Ankara Merkezli firmamız tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir. Kadın seksi iç çamaşırları reyonumuzda birbirinden çarpıcı modellerimiz bulunuyor. Daha detaylı bilgi için ladymor.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Ladymor Fantazi Kıyafetler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ladymor Fantazi Kıyafetler
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Sahne Kıyafetleri
Yetkili Kişi: Anıl Ateş
Adres: Meşrutiyet Mah. Konur1 Sok. 14/10 Kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4195269
Web Sitesi: http://www.ladymor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ladymor Fantazi Kıyafetler firma bilgileri. Ladymor Fantazi Kıyafetler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ladymor Fantazi Kıyafetler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ladymor Fantazi Kıyafetler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.