Lazerisse

Şirket Hakkında
Lazerisse, İngiliz devi Lazer S.O.S. Group’un ürettiği teknolojiyi Türkiye’ye getiren markadır. Lazerisse, lazer lambaları, IPL lambaları, diod pump lazer head, lazer aynaları, lazer kristalleri, lens koruma camları, lamp pump lazer head, kavitiler, filtreler, lazer güvenlik gözlükleri, koruma gözlükleri, ve istenilen Watt’ta diod pompalı, lamba pompalı ve fiber lazer makinalarını Avrupa standartlarında üreterek Türkiye pazarına sunmaktadır.

Lazerisse, etkin stok ve kaliteli ürün yelpazesiyle ürünlerini tam güvenceyle Medikal ve Endüstriyel kullanıcılara sunmaktadır. Ürün satış sonrası bakım ve tamir ekibiyle de müşterilerine mutlak memnuniyeti garanti etmektedir.

Kullandığınız medikal cihaz veya endüstiyel ürün ne olursa olsun siz mutlaka yedek parça için bizi ziyaret edin, inanılmaz fiyat ve kaliteyle… www.lazerisse.com www.lasersos.com.tr www.turcgroup.com www.lazergozluk.lasersos.com.tr

İyi Çalışmalar,
IPL lamba, Lazer Yedek Parça Laser Lamp Lazer Lambası Cynosure Ellipse
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lazerisse
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: ALEN KUTAY
Adres: İOSB ESKOOP SAN. SİT. C3 BLOK NO:85/87 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6711564
Web Sitesi: www.lazergozluk.lasersos.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lazerisse firma bilgileri. Lazerisse adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lazerisse ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lazerisse firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.