Learn Global Education Aksaray Ltd.

Şirket Hakkında
Learn Global Education, İstanbul ili adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Learn GLOBAL LTD. dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Learn GLOBAL Education Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı:
< 9 Yılı Aşkın Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Tecrübesine Sahiptir,
< BRITISH COUNCIL Tarafından Sertifikalandırılmış Acentedir,
< Türkiye’den İngiltere Merkezli English UK Eğitim Derneği Üyeliğine Kabul Edilmiş Eğitim Danışmanlık Firmasıdır,
< Merkezi İngiltere’de Bulunan En Prestijli Eğitim Derneklerinden QE-Quality English Derneği Üyesidir,

Firma kurucuları yurtdışında eğitimlerini tamamladıktan sonra bulundukları ülkelerde uluslar arası öğrencilere hizmet vermek amacı ileLearn GLOBAL Education Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı firmasını kurmuş bulunmaktalar.
Türkiye’nin en saygın ve güçlü danışmanlık firmaları arasında yer alan Learn GLOBAL Education, yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel danışmanlık hizmeti vererek, en doğru tercihi yapmalarını sağlamaktadır. Başta Kanada, İngiltere, Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta olmak üzere dünyadaki pek çok prestijli Üniversite, Kolej ve Dil Okulunun Türkiye resmi temsilciliğini yapmaktadır.
Türkiye temsilciliğini yaptığımız uluslar arası eğitim kuruluşları kendi alanlarında lider kuruluşlar olup bulundukları ülkelerdeki eğitim bakanlıklarına ve uluslar arası tüm eğitim derneklerine kayıtlı bulunmaktalar. Temsil ettiğimiz her bir eğitim kurumunu; ders kitapları seçimi, çalıştırdığı öğretmenlerin yeterlilikleri, şehir merkezine yakınlığı, sunduğu konaklama seçenekleri, öğrenci kombinasyonu, ve eğitim verilen programlar konularında ayrıntılı bir şekilde inceleyip, bu okullarda okuyan öğrencilerle görüşmeler yaptıktan sonra bizzat sınıflarda derse katılarak sınıf ortamlarını gözlemliyoruz. Bunların neticesinde kalitesine inandığımız okullarla temsilcilik anlaşmasına karar veriyoruz. Bu titiz çalışmalar öğrencilerimizin kaliteli bir ortamda iyi bir eğitim almalarına olanak tanımak ve hayal kırıklıklarına meydan vermemek için yapılmaktadır.

Learn GLOBAL Education Yurtdışı E
İletişim Bilgileri
Firma: Learn Global Education Aksaray Ltd.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Dil Okulu
Yetkili Kişi: Learn GLOBAL LTD.
Adres:
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.learn-global.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Learn Global Education firma bilgileri. Learn Global Education adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Learn Global Education ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Learn Global Education Aksaray Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.