Led Ekran Açık Hava Reklam Teknolojileri

Şirket Hakkında
LEDEKRAN AÇIKHAVA REKLAM TEKNOLOJİLERİ ailesi olarak; 2006 yılından bugüne, yaşadığımız hızlı çağın içerisinde, küresel dönüşümlerin ve teknolojik yeniliklerin sıkı sıkıya takipçisi olarak yer alıyoruz. 2006 yılında küçük bir ekiple başlayan maceramız bugün her geçen gün büyüyen deneyimli ve güvenilir bir kadroya dönüştü.

Led ekran alanında branşlaştığımız 2006 yılından beri, led teknolojisini toplumun ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak şekilde uygulamak ve siz müşterilerimizin beklentilerine en uygun ürünü belirlemek öncelikli hedefimiz. Led ekranlara farklı ve etkin kullanım alanları yaratmak adına Türkiye’de ilk kez bir ‘sokak televizyonu’ kavramını yarattık. Bir totem üzerinde caddelere, meydanlara led ekranlar kurarak, halkın nabzını tutan, reklam ve haberleşme sektörüne öncülük eden, başlı başına tekel ve bağımsız bir iletişim araçları oluşturduk.

Firmaların kullandıkları sabit tabelaları led ekrana çevirerek, led tabela dönemini başlattık. Oldukça ses getiren ve talep gören bu yeni kurumsal led ekranları; ışık, renk kalitesi, güncellenebilir içeriği ile farklı şekillerde kullanılabilir ve firmalara özel olarak tasarlanabilir yaptık.

Led ekranlara ilk kez ses sistemini biz uyguladık; %100 farkedilmek ve fark ettirmek amacıyla tasarladığımız bu sistemi; bir çok organizasyonda, sabit ve kiralık led ekran sistemlerinde uyguladık.

Sadece İstanbul’a değil Türkiye’nin onlarca şehrine led ekran satışı yaparak, uygulamadaki başarımız ve teknik desteğimizle led ekranların ülkemizdeki kullanım alanlarını genişlettik, talebi arttırdık.

Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlerlerken , temel değerlerimizden ödün vermeden, çözüm odaklı yaklaşımımız ve çalışma prensiplerimizle müşteriden çok dost kazanarak yolumuza devam ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Led Ekran Açık Hava Reklam Teknolojileri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: Abdullah ŞEN
Adres: Gümüşpala Mah.Demirören Sk.No:2 Avcılar/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5096868
Web Sitesi: http://www.ledekranal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Led Ekran Açık firma bilgileri. Led Ekran Açık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Led Ekran Açık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Led Ekran Açık Hava Reklam Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.