Lets Rent A Car

Şirket Hakkında
Lets rent a car 1987 senesinden bugüne oto kiralama konusunda bir çok yerli yabancı firma, tur operatörleri, seyahat acentaları, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer , şöförlü servis, ticari araç kiralama, uzun dönem filo kiralama hizmeti sunmaktadır.
Zamanında ve güleryüzlü hizmeti tecrübeli personeli ile titizlikle ve en uygun fiyatlarla sunan Lets son model değişik markalarda araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan Lets binlerce araçlık filo değil ama daha küçük yeterli bir filo ile her müşterisine daha kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.
Devamlı olarak farklılaşmanın, farklı hizmetin peşinde yeni ürünler geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte bu ruhu müşterileri ile de paylaşmaktadır.
Sektörde birçok ilk'i gerçekleştiren Lets aylık, haftalık, günlük, 1, 5 günlük, 7/30, 30/90, gecelik tarife, sınırlı km. tarifeleri, hafta sonu tarifeleri ile müşterilerine çok cazip imkanlar sunmaktadır, dahası onların ihtiyaçlarına göre yeni tarifeler üretebilmektedir.
Şoförlü araç kiralama, havalimanı transferleri ve kapıdan kapıya transfer servisini deneyimli ve güvenilir yabancı dil bilen şoförlerimizle, tertemiz son model üst sınıf klimalı araçlarımızla çok uygun fiyatlarla gerçekleştiren Lets bu konuda da birçok seyahat acentası ve firmaya hizmet vermektedir. 05- 09 mayıs 2004 de gerçekleşen 4. İzmir İktisat Kongresinin tüm taşıma operasyonunu 100 adet şoförlü araç ile başarıyla gerçekleştirmiştir.
Ticari araç kiralama işini “kiralayın taşıyın” sloganı ile ilk defa sunan Lets Renault Kangoo, Fiat Doblo, Renault Traffic gibi panel van araçları müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Bu araçları günlük, aylık, yıllık kiralamanın yanında saatlik kiralama olanağını da vermektedir.

Lets Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lets Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Bilgi Göktürk
Adres: 1785 Sok. No: 57/3
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4450026
Web Sitesi: www.letsrentacar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lets Rent A firma bilgileri. Lets Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lets Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lets Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.