Lider Alüminyum Tanıtım Ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
LİDER Alüminyum Tanıtım ve İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20.04.1993 yılında 67346 sicil numarasıyla İzmir'de faaliyete geçmiştir.

Müşterilerini aynı zamanda tüketicilerin memnuniyetini ön planda tutmuş olan firmamız her koşulda ürünlerimizin arkasında durarak satış sonrası koşulsuz ve eksiksiz destek vererek müşteri memnuniyetini kazanmıştır.

Ürünlerimiz teknolojinin en son yenilikleri dikkate alınarak üretilmekte C.E., ISO 9001:2008, TSEHYB belgelerine sahiptir

Firmamız alüminyum panel ve kollektör imalatı ile başlamış daha sonra da bakır panel, kollektör ve paket güneş enerjisi sistemleri ile devam etmiştir.Güneş enerjisindeki gelişmeleri takip eden firmamız vakum tüplü güneş enerji sistemlerini de ürün yelpazesine katmıştır.
Lider Alüminyum Tanıtım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lider Alüminyum Tanıtım Ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: lider güneş enerjisi
Adres: Merkez : 1201/1 Sk. No:3 Yenişehir - İZMİR / TÜRKİYE Fabrika : 29 Ekim Mah. Karakaya Sk. No:19/A Yazıbaşı Torbalı İZMİR / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8537128
Web Sitesi: http://lidergunesenerjisi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lider Alüminyum Tanıtım firma bilgileri. Lider Alüminyum Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lider Alüminyum Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lider Alüminyum Tanıtım Ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.