Lider Bilişim Seslendirme Güvenlik Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Lider Bilişim olarak Güvenlik Sistemleri ve İletişim Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz.
CCTV kamera güvelik sistemleri, hırsız alarm, yangın ihbar, görüntülü kapı diafonları, IP santral, VoIP iletişim sistemleri, LG-Nortel, Karel, Netaş, Sayısal ve ISDN santralleri konularında 10 yıllı aşkın bilgi birikimi ve tecrübemizle bu günde olduğu gibi gelecekte de hizmetinizde olacağız.
Lider Bilişim Seslendirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Lider Bilişim Ltd. Şti olarak, Profesyonel Telefon Santral sistemleri, Cctv Kamera Sistemleri, Network Hizmetleri, ip Kamera Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın İhbar Sistemleri, Parmak İzi Okuma PDKS, Çağrı Merkezi, Santral Raporlama Yazılımları, Telefon Ses Kayıt Sistemleri, Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri, Fax Server Yazılımları konusunda 1999 yılından beri bilgi birikimi ve tecrübemizle bu günde olduğu gibi gelecekte de hizmetinizde olacağız
İletişim Bilgileri
Firma: Lider Bilişim Seslendirme Güvenlik Ltd. Şti
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Santral
Yetkili Kişi: zekeriya önal
Adres: etiler mh. karacaoğlan cd. 870 sk no:5/5 etiler antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3219292
Faks: (242) - 3229394
Web Sitesi: www.liderbilisim.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lider Bilişim Seslendirme firma bilgileri. Lider Bilişim Seslendirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lider Bilişim Seslendirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lider Bilişim Seslendirme Güvenlik Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.