Lider Halı Yıkama

Şirket Hakkında
FABRİKAMIZ TAM OTOMATİK MAKİNALARDAN KURULMUŞTUR FABRİKAMIZDA HALILARINIZ BANTLI SİSTEM 9 FIRÇALI ENDÜSTRİYEL MAKİNALARDA YIKANIR VE TAMBURLU TAM OTOMATİK MAKİNALARDA SIKILIR FABRİKAMIZDA HALILARINIZ HALI CİNSLERİNE GÖRE ÖZEL KARIŞIM KONSATİRE ANTİBAKTERİYEL DETERJANLARLA YIKANIR FABRİKAMIZ 1100 MK ALAN ÜZERİNE KURULU TAM OTOMATİK MAKİNALARLA HİZMET VERMEKTEDİR LİDER HALI YIKAMA FİRMASI KURUMSALLAŞMIŞ KİMLİĞİ VE ANKARA GENELİNDE 5 BAYİSİYLE SEKTÖRDE LİDER OLMUŞTUR FİRMAMIZ ANKARANIN BÜTÜN SEMTLERİNE HİZMET VERMEKTEDİR 200 BİN TL MAKİNA BÜTÇESİYLE SEKTÖRDE LİDER KURULUŞ OLMUŞTUR FABRİKAMIZ VE MAKİNALARIMIZI GÖRMEK İÇİN SİTEMİZİ İNCELEYİNİZ
www.liderhaliyikama.com
www.haliyikamacankaya.com
www.haliyikamamamak.com
www.haliyikamakecioren.com
www.koltukyıkamaankara.com
www.haliyikamaankara.net
www.haliyikamabatikent.com
www.haliyikamasincan.com
www.haliyikamaeryaman.com
www.haliyikamadikmen.com
www.haliyikamacayyolu.com
www.haliyikamayenimahalle.com
www.lidertemizlikankara.com
www.haliyikamaciankara.com
www.haliyikamafabrikasiankara.com

KALİTE POLİTİKAMIZ

LİDER Halı Yıkama Tesisi kurulduğu tarihten bu yana Halı Yıkama tesisidir ve bu alanda ANKARADA öncü olmuştur.

Halı Yıkamada öncü olma özellğini, yeni yöntemler ve teknolojik gelişmelere hızlı bir şekilde uyum sağlayarak devam ettirmektedir.Bu anlamda, Türkiye’de henüz yeni kullanılmaya başlanılan modern makineleri de ANKARA halkının hizmetine sunarak yine bir ilki gerçekleştirmiştir.

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için profesyonel bir yaklaşım ile her gün kendimizi yenilemekteyiz. Firmamız, bu gün Türkiye`de çok az firmanın sahip olabildiği gelişmiş makina parkı, eğitimli ve deneyimli personeli ile sürekli hizmet üretmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktadır.
Evinizden alınıp, modern makineler ve yöntemlerle yıkanan halılarınız; tertemiz bir şekilde ve tam kurumuş olarak evinize teslim edilir.
Firmamız;bu hususta 7 temel ilkeye sahiptir

1: Müşteri ihtiyaçla
Lider Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lider Halı Yıkama
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: erdem tandoğan
Adres: fabrika:samsun yolu 20.km ortaköy ankara merkez şube çankaya: dikmen hürriyet caddesi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4801084
Web Sitesi: www.liderhaliyikama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lider Halı Yıkama firma bilgileri. Lider Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lider Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lider Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.