Limon Koltuk

Şirket Hakkında
Lİmon koltuk koltuk takımları ve ev mobilya ürünleri imalatı yapan bir firmadır. Merkezi Ataşehir de bulunan firmamızın Maltepe ve Göztepede şubeleri bulunmaktadır. 10 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile sektörde hizmetvermeye devam eden limon koltuk imalatçı bir firma olması avantajı ile değerli müşterilerine tüm alış verişlerinde vade farkı eklemeksizin tüm banka kartlarına taksit yapmaktadır.
Limon koltuk İstanbul'un her bölgesine kendi araçları ile ücretsiz adrese teslimat yapmaktadır. Türkiye geneline ise anlaşmalı olduğu özel taşıma firmaları ile nakliye gerçekleştirmektedir.
Limon Koltuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Limon Koltuk
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Oturma Odası Mobilyası
Yetkili Kişi: Orhan GÜNER
Adres: Kayışdağı mah. Nasır Cad. Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3138044
Web Sitesi: http://www.kosekoltuktakimi.net
Ürünleri
Ölçü ve renk seçenekleri vardır. Gürgen ağaç iskelet ve leke tutmaz kumaş kullanılmıştır. Tüm banka kartlarına vade farksız taksitli olarak satın alab...
Limon koltuk İstanbul içi her bölgeye koltuk tamir hizmeti vermektedir. Eskimiş ve ilk günkü canlılığını kaybetmiş koltuklarınızı yeniden eski haline ...
İlan Talep ve Teklifleri
Limon Koltuk'tan Köşe Koltuk Takımları
ÜRÜN SİPARİŞ TARİHİ İTİBARI İLE ÜRETİME ALINIR. ÜRETİM SÜRESİ 1 HAFTADIR. ÜRÜN ÖLÇÜLERİ RESİM ÜZERİNDE DETAYLI OLARAK YAZMAKTADIR. EVİNİZİN VE...
Limon Koltuk firma bilgileri. Limon Koltuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Limon Koltuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Limon Koltuk firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.