Linktech

Şirket Hakkında
Kaliteli Teknoloji
Linktech, cep telefonu aksesuarları alanındaki faaliyetlerine 2008 yılında başlamış ve sektörde birçok ilke imza atmıştır. En iyi teknolojik ürünler ve toptan telefon aksesuarı üretimi sürecinde kazandığı deneyimlerle tasarladığı ve gerek müşteri gerekse bayi geri bildirimleriyle başarısını kanıtlayan, en çok tercih ve tavsiye edilen markalar içerisinde yer alan LinkTech ürünleri, her geçen gün daha çok kitleye ulaşmakta olup, hem ergonomik hem de dayanıklı yapısıyla gün boyunca en önemli yardımcılarınızdan biri haline gelmekte ve ihtiyaçlarınızı karşılayarak hayatınızı kolaylaştırmaktadır.
Linktech
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Linktech
Sektörü: Teknoloji » Aksesuarlar
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: Fırat Kılıçkap
Adres: Süleymaniye Mahallesi, Profesör Cemil Birsel Caddesi, No:29/1 Fatih İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 1717500
Web Sitesi: www.linktech.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Linktech firma bilgileri. Linktech adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Linktech ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Linktech firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.