Liona Cosmetics

Şirket Hakkında
Kozmetik Sektörüne yeni bir soluk ve inovasyon getirmek amacıyla Merkezi Tekirdağ da kurulan firmamız 2002 yılında ihracaat ağırlıklı olmak üzere Depisir ağdaları üretimine başlamıştır. Daha çok Arap ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere ağda ihracaatı ağırlıklı çalışan firmamız 2003 yılında salon sektörüne de girerek Burcu Estetik Güzellik Salonu ve Solaryum İşletmelerini kurmuştur. Sektörün getirdiği gelişimler, bilgi, beceri ve inovasyon mantığıyla salon cihaz ve ekipmanları satışı, eğitimi, servisi ve tanıtmına yönelmiş olan firmamız halen Güzellik Merkezleri, Güzellik Salonları, Spa Merkezleri ve Kuaför Salonlarına yönelik cihaz, ekipman ve sarf malzeme temin işlerine devam etmektedir.Ürünlerin ve hizmetlerin giderek birbirine benzediği, hızla metalaştığı, ve bir iletişim bombardımanı ile benzerleri arasında tüketiciye sunulmaya çalışıldığı günümüz pazarlarında, önemli olan farklılık yaratmaktır. Ancak hiçbir ürün veya hizmet kalıcı değildir. Dolayısıyla, daha da önemli olan, sürekli inovasyon yapabilme ve farklılığı her seferinde kendini aşarak yaratabilme, yani inovasyon yeteneğine kavuşabilmektir.Bu mantık ve çalışma prensibiyle yoluna devam eden firmamız hergeçen gün büyüyerek komzetik sektöründe çalışmalarını sürdürmektedir.
Liona Cosmetics
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Liona Cosmetics
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Osman Tuğrul ÜNAL
Adres: Ertuğrul Mah.Eski bedesten sok.Timsal Apt.No:21/2
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2633935
Web Sitesi: www.lionacosmetics.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Liona Cosmetics firma bilgileri. Liona Cosmetics adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Liona Cosmetics ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Liona Cosmetics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.