Lipo Lazer Zayıflama

Şirket Hakkında
Lipo Lazer Zayıflama Cihazı, diod kaynaklı ışınları kullanıp deri altındaki yağ hücrelerini eriterek, yarım saatlik seansta bel bölgesinde mükemmel incelme sağlamaktadır. Bu zayıflamanın kalıcı hale gelmesinde ise seans sonrasında 300 kcal yakılması yeterli olacaktır. Lipo Lazer, İngiliz üretimi, daha fazla ışık kaynağı kullanarak, hiçbir servis ve sarf malzemesi olmadan, aynı zamanda cilt gençleştirme de yapabilen, yüzde, kollarda ve bacak bölgesinde kolay kullanıma sahip bir cihazdır. Üstelik inanılmaz fiyata.. Hemen iletişime geçiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lipo Lazer Zayıflama
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
Yetkili Kişi: BURAK ÇELİKKAYA
Adres: ikitelli osb
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6711564
Web Sitesi: http://lipo.lazerisse.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lipo Lazer Zayıflama firma bilgileri. Lipo Lazer Zayıflama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lipo Lazer Zayıflama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lipo Lazer Zayıflama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.