Liquatrans

Şirket Hakkında
Liquatrans dünya çapında geniş bir distribütör/acenta ağına sahip global bir şirkettir. şirketin 4,000 m2 üretim alanına sahip fabrikası İstanbul Alemdağ'dadır. Liqua gurubu 1996'dan beri sektörde faaliyet göstermektedir. Sektöre girişi big bag ürünüyle yapan grup, 2003'de fleksitank imalatına başlamıştır. Segmente gösterilen yoğun ilgi karşısında uzmanlaşmak ve daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla 2007 yılında Likua Endüstriyel Ambalaj Ltd Şti kurulmuştur. 2009 yılında ise lojistik anlamında verilen hizmetin seviyesini yükseltmek amacıyla Likua Lojistik Ltd Şti kurulmuştur.


Liquatrans sektörde global anlamda saygı gören bir araştırma geliştirme departmanına sahiptir. Şirketin geliştirdiği bulkhead gerektirmeyen fleksitank tasarımları tüm dünyada büyük ilgi görmektedir. Geliştirilen diğer yenilikçi ürünler arasında, T-Flex karayolu taşımacılığında kullanılan fleksitank, K-Flex katlanabilen tek kullanımlık düşük maliyetli IBC alternatifi, R-Flex soğutuculu konteyner ve TIR'larda kullanılabilen fleksitank sayılabilir. Ürünlerin tamamı Liquatrans patentlidir.

ISO 9001 ve ISO 22000 sistemi içinde hazırlanan Kalite Güvence Sistemi şirketin her türlü aktivitesi içinde yer alır. Sayfanın sol tarafındaki linke tıklayarak ISO sertifikalarımızı indirebilirsiniz.


Liquatrans ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerine sahiptir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamiz 2007 yilindan itibaren liquatrans endustriyel adi altinda flexitank uretimi ve satisi yapmakla beraber kapidan kapiya teslim islerinizi de ustlenmektedir. Big Bag, k-flex, e-flex ve daha bir cok patentli urunumuz ile hizmet vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Liquatrans
Sektörü: Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Asım Dağlı
Adres: Turgut Özal Cad. No:18 Kat:1 çekmeköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 5421008
Web Sitesi: www.liquatrans.com
Ürünleri
14000-24000 lt kapasiteli flexitanklarımız ile hizmet vermekteyiz. Ürünler kendi üretimimiz olup patentlidir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Liquatrans firma bilgileri. Liquatrans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Liquatrans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Liquatrans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.