Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Livben, İstanbul’da 2021 yılında, Yalman Ailesi önderliğinde kuruldu.

Her insan “kendi” olduğu haliyle güzeldir. Güzelliğin sınırı başkalarının bizleri nasıl gördüğü değildir. Biz, biz olduğumuz için kutlanmalı, sevilmeli ve değer görmeliyiz. Kurucumuz Özkan Yalman’ın savunduğu düşünce tam olarak budur. Yalman’a göre her insan kendi dünyasının güzellik şampiyonudur. Bakım ürünlerinin kullanılış amacı ise bireylerin “kendilerinin en iyi versiyonunu yaratma” arzusudur. Bu sebeple Yalman, insanları kendileriyle barıştıracak formülleri Livben imzası taşıyan ürünlere sunmayı amaçlamıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya / Kozmetik / Plastik Diğer
Yetkili Kişi: Alper Üstüntürk
Adres: Adnan Kahveci Mh. Kurtuluş Cd. City 34 Sitesi No:26/2 A2 Blok Dükkan 2 Beylikdüzü İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8306565
Web Sitesi: https://www.livben.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Livben Kozmetik Sanayi firma bilgileri. Livben Kozmetik Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Livben Kozmetik Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.