London Business Solutions

"DOMİNATE YOUR DREAMS"

Şirket Hakkında
Türkiye gayrımenkul sektörünün dışarıya bakan yüzü İnvest Turkey Magazine, 1.Sayısı ile Yakında’’da “ITM” , 30 Yıla varan uluslarası emlakçılık ve reklamcılık deneyimi ile Ege ve Akdeniz şeridinde yabancıların yoğunlukla bulunduğu en seçkin otel ve tesislerde, havaalanlarında, uçaklarda yer alacak uluslarası yatırım rehberi hazırlıyor.

• Emlak sektöründen son haberlerin, özel röportajların, doğru yatırım araçlarının, turistik bölgelerde yatırımın ip uçlarının yer aldığı...
• Bahçe dizaynından, aydınlatmaya...
• Ev dekorasyonunda son tredler..
• Özel Golf villalları dosyası...
• Emlak yasası...

Türkiye’deki ortalama 70.000 yerleşik yabancı ve çok sayıda turistin emlak yatırımı yapmalarında yol gösterici olacak. Siz reklam verenlerimizi bu seçkin hedef kitle ile buluşturmanın ayrıcalığını sunma arzusundayız.
• Yayın dili ingilizcedir
• Uluslarası emlak ve yatırım fuarlarında, havaalanlarında, uluslarası charter uçuşu yapan
• uçaklarda düzenli olarak dağıtımı yapılacaktır.
• 200.000 den fazla yabancı yatırımcıya e-dergi formatında internetten dağıtılacaktır.
• İngiltere, Hollanda, Almanya, BDT(Rusya, ukrayna, Kazakistan), Birleşik Arap Emirliği(Dubai), İskandinav Ülkeleri, Belçika öncelikli dağıtım yapılacak ülkelerdir

• Invest Turkey Magazine Türkiye’de yaşayan ve Türkiye’yi ziyaret eden yabancıların bilgi alabileceği en önemli kaynak olacaktır.

• Okuyucu profili; Türkiye’de yaşayan gelir düzeyi yüksek yabancılar, diplomatlar, üst düzey bürokratlar, yöneticiler ve akademisyenlerden oluşan ITM, hazırladıgı bu çok özel dergi ile okuyucularına, arşivlerine katabileceği kalıcı bir çalışma sunacaktır.

“ITM INVEST TURKEY MAGAZİNE” dergisi A4 ebadında ve kuşe kağıda hazırlanacak ve
London Business Solutions
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: London Business Solutions
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yazılı Basın
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: ali murat memiş
Adres: 3 kingsmere place lordship road n16 5ln
Şehir: london
Ülke: ingiltere
Telefon: (544) - 6100841
Web Sitesi: http://www.investturkeymag.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Uluslarası Yayınlanacak Dergimiz İçin Ortak Yada Sponsorlar Arıyoruz
ingilizce dilinde yayınlanacak dağıtımı avrupa birliği ve BDT ülkelerinde elden yapılacak sektörel dergimize sermayedar ortak yada sponsor aramaktayız...
London Business Solutions firma bilgileri. London Business Solutions adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda London Business Solutions ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

London Business Solutions firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.