Lotus

Şirket Hakkında
Lotus, İstanbul ili fetih cad.çimentepe sok.no:7 şirinevler adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi mehmet taylan dir.
Lotus
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HER İLDE TEK YETKİLİ ANA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR
1-CAM KORUYUCU VE YAĞMUR KAYDIRICI
2-BUĞU ÖNLEYİCİ
3-TORPİDO KORUYUCU
ÜRÜNLERİMİZİN BAYİLİKLERİNİ YAPABİLECEK GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ.

--------------------------------------------------------------------------------

30 GÜN ETKİLİ CAM KORUYUCU VE YAĞMUR KAYDIRICI,
ARTIK ARACINIZIN CAMINA 30 GÜN BOYUNCA KUŞ PİSLİĞİ,SİNEK,ÇAMUR,BÖCEK YAPIŞMAYACAK.YAĞMURLU HAVALARDA SİLECEK KULLANMAYA GEREK KALMADAN GÜVENLİ SÜRÜŞÜN KEYFİNE VARACAKSINIZ.KIŞ AYLARINDA BUZLANMADAN DOLAYI SİLECEĞİN CAMA YAPIŞMASIDA ENGELLENMİŞ OLACAK.30 GÜN ETKİLİ VE 4 MEVSİMLİK BİR ÜRÜNDÜR.ÜSTELİK BU ÜRÜN SON KULLANICIYA 1 TL DEN ULAŞMAKTADIR.
30 GÜN ETKİLİ BUĞU ÖNLEYİCİ
BU ÜRÜNÜMÜZ SAYESİNDE ARTIK ARACINIZIN CAMI YAĞMURLU HAVALARDA VE KIŞ AYLARINDA BUĞU OLUŞUMUNDAN KURTULMUŞ OLUP TEMİZ BİR GÖRÜŞ ELDE ETMİŞ OLUYORSUNUZ ÜRÜNÜMÜZ ETKİSİNİ 30 GÜN BOYUNCA MUHAFAZA EDER.

30 GÜN ETKİLİ TORPİDO KORUYUCU VE PARLATICI
İletişim Bilgileri
Firma: Lotus
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: mehmet taylan
Adres: fetih cad.çimentepe sok.no:7 şirinevler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 5718597
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
HER İLDE TEK YETKİLİ ANA BAYİLİKLER VERİLECEKTİR 1-CAM KORUYUCU VE YAĞMUR KAYDIRICI 2-BUĞU ÖNLEYİCİ 3-TORPİDO KORUYUCU ÜRÜNLERİMİZİN BAYİLİKLERİN...
İlan Talep ve Teklifleri
Her İlde Tek Yetkili Ana Bayilikler Verilecektir
1-CAM KORUYUCU VE YAĞMUR KAYDIRICI 2-BUĞU ÖNLEYİCİ 3-TORPİDO KORUYUCU ÜRÜNLERİMİZİN BAYİLİKLERİNİ YAPABİLECEK GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİ...
Lotus firma bilgileri. Lotus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lotus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lotus firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.