Lotus Mermer Ve Granit San.dış Tic.ltd.şti

"Lotus Mermer kalitesiyle"

Şirket Hakkında
LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. genç, dinamik ve profesyonel kadrosuyla doğal taş ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren önde gelen şirketlerden biridir. Sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini müşterileri ile paylaşabilen ve ticaretin ana unsuru olan “Dürüstlük” ilkesi ile yoluna devam eden genç bir kuruluştur.

LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. modern yapılarda gün geçtikçe daha çok tercih edilmeye başlanılan mermer ve granit kesim ve montaj işlerinde sizlere en iyi hizmeti verebilmek amacıyla kuruldu.

LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. bugüne kadar öncelikli olarak müşteri memnuniyetine önem vererek,
bu doğrultuda tüm yönetici ve çalışanları ile ilkesine sadık kalarak çalışmalarına aynı hassasiyetle devam etmektedir. Türkiye’deki merkez ofisi ile pazarın içinde bulunma avantajını elinde bulundurarak yenilikleri daha yakından izleme ve bunu iç pazar ve yurt dışındaki müşterilerine yansıtma gücüne sahiptir.

LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. başarısının ve mükemmelliğinin sebebini iş yaptığı ve hizmet sunduğu tüm diğer firmalar ile tam bir uyum içerisinde çalışmasından kaynaklandığını her zaman farkında olmuş ve olacaktır.

Misyonumuz:

LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. olarak mevcut ürün yelpazemizi daha da genişleterek tüm dünyaya kalite ve hizmet prensibiyle adından söz edilir bir firma olarak kalıcılığımızı sürekli kılmak ve bir marka haline gelmektir.

Vizyonumuz:

LOTUS Mermer ve Granit Ltd. Şti. olarak dünyadaki küresel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak genel yönetim ve insan kaynakları yönetimindeki gelişmeleri en yakından takip ederek, sektörün diğer rakiplerine oranla avantajlı olmasını sağlamak ve bu amaç doğrultusunda gereken çalışmaları yaparak şirket kültürünü ve değerlerini koruyacak şekilde çağdaş bir görüş çerçevesinde modern yönetim ve hizmet sistemlerini kurmak ve bunu müşterilerimizle paylaşmaktır.
Lotus Mermer Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lotus Mermer Ve Granit San.dış Tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Yusuf Uluğbek
Adres: 600 evler mah.K.sanayi sitesi 1365 sokak 47 Blok No:19
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 7212515
Faks: (266) - 7212516
Web Sitesi: www.lotusmermer.com
Ürünleri
Marmara adasından Marmara Beyaz ve Equador Mermer çeşitleri değişik ebatlarda.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lotus Mermer Ve firma bilgileri. Lotus Mermer Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lotus Mermer Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lotus Mermer Ve Granit San.dış Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.