Lukas Güvenlik Teknolojileri

Şirket Hakkında
2012 yılında kurulan Lukas Güvenlik Teknolojileri sektöründe her geçen gün sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin önde gelen firmalarının güvenliğini sağlayan Lukas Güvenlik Teknolojileri, her geçen gün artan kadrosu ve referansları ile güçlenmekte, ürün yelpazesini genişletmekte ve yeni çözüm ortakları edinmektedir.

Scanmaster Kapı Tipi Metal Dedektörlerinin Türkiye Distribütörlüğü, Smiths Detection X-Ray paket kontrol cihazlarının ve Motorola Telsiz ürünlerinin bayiliklerini üstlenen firmamız, şerit mekanizmalı yönlendirme, protokol/vip ve akordiyon bariyerlerinde ithalatçı firma konumunda faaliyet göstermekte ve müşterilerine kaliteli ve ekonomik çözümler üretmektedir.

Satış sonrası destek hizmetleriyle Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına destek sağlayan Lukas Güvenlik, üst düzey organizasyonlarda da kiralama hizmetleriyle görev almıştır. Özellikle, X-Ray paket kontrol cihazları, Kapı Tipi Metal Arama Dedektörleri, El Dedektörleri, Şerit mekanizmalı Yönlendirme Bariyerleri, Protokol/VIP Bariyerler ve Akordiyon bariyerlerin kiralama hizmetlerini sunan firmamız bu anlamda tüm bu ürünleri kendi bünyesindeki stoğu ile birarada sunabilecek güçlü bir yapıya sahiptir.

Kaliteden ödün vermeden yolumuza devam etmek ve bizlere destek veren tüm müşterilerimize maksimum memnuniyeti sağlamak sektörümüze taahhüdümüzdür.
Lukas Güvenlik Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Lukas Güvenlik Teknolojileri
Sektörü: Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Dedektör
Yetkili Kişi: Sevan Yücecan
Adres: Kartaltepe Mah.Koşuyolu Cad.No:25B Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6607711
Faks: (212) - 5707711
Web Sitesi: www.lukasteknoloji.com
Ürünleri
Resmi Geçit Törenlerinde, Özel davet ve organizasyonlarda, Protokol girişlerinde, Sergi ve Galerilerde VIP geçişler için kullanılır. Teknik Özelli...
Şerit bariyer insan trafiğinin yoğun olduğu mekanlarda yönlendirme, sınırlama ve güvenliği sağlama amacı ile kullanılır. Şerit Bariyer Teknik Özellik...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Lukas Güvenlik Teknolojileri firma bilgileri. Lukas Güvenlik Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Lukas Güvenlik Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Lukas Güvenlik Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.