Madamiko Bijuteri

Şirket Hakkında
Madamiko, Aksesuar ve bijuteri alanında toptan ve parakende olarak, çanta, kolye, küpe, bileklik ve bunun gibi size özel ürünlerle rakipsiz bir firmadır. Aksesuar modasını Madamiko ile takip edebilirsiniz. Hergün düzenlenen özel kampanyalar ile beğendiğiniz ürünler en uygun fiyatlarla ayağınıza kadar gelir.
Madamiko Bijuteri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Madamiko Bijuteri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat
Yetkili Kişi: okan kutlu
Adres: tahir ün cad. no:133/b akhisar
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 4120296
Web Sitesi: www.madamiko.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Madamiko Bijuteri Toptan Satış
Madamiko 1994 Yılından İtibaren. Bİjuteri Sektöründe Kolye, Küpe, Bileklik, Çanta, Yüzük, Gözlük, Saat Çeşitlerinde İthalat-Toptancı ve Pareke...
Madamiko Bijuteri firma bilgileri. Madamiko Bijuteri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Madamiko Bijuteri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Madamiko Bijuteri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.