Magıc Natural Mıneral Lımıted

Şirket Hakkında
MAGIC NATURAL MINERAL LIMITED

Magic Natural Mineral doğal mineral üretiminin en güçlü halkalarını oluşturan çalışan grubuyla Türk halkına % 100 doğal mineralli ürün sunmaktan gurur duyar.

Çalışma ve faaliyet alanlarında en mükemmel ürün ve kaliteli hizmet anlayışını benimseyen MAGIC NATURAL MINERAL LIMITED Türk halkının gurur kaynağı olmak için and içmiştir.


Üretimini yapmış olduğumuz ürünler ;


Mineralli Akvaryum su yatağı kumu

Mineralli Kedi kumu

Mineralli Kedi kumu koku giderici

Mineral içerikli Kedi-Köpek sindirim sist.düzenleyici

Mineralli Evcil hayvan kuru şampuan

Mineralli Kuş kafesi kumu

Mineralli Toprak düzenleyici

Mineralli Yavru kedi kumu

Mineralli Evcil hayvan yuva koku önleyici


Ürünlerimiz Avrupa standartlarında paketleme ve ambalajlama yapılıp üstün hizmet ve ihraç kalitesinde siz değerli müşterilerimiz ve ihracaat amaçlı yabancı müşterilerimizle buluşmaktadır.

Magic Natural Mineral ailesi olarak ürünlerimiz sürekli ARGEçalışmalarıyla desteklenmekte , teknolojik gelişmeler gözönüne alınarak yenilenmekte farklı ve yeni ürünlerin çalışmaları yapılmaktadır.


MAGIC NATURAL MINERAL İLE SİHİRLİ DÜNYANIN DOĞAL MUCİZELERİ AYAĞINIZ GELİYOR.......

MAGIC NATURAL MİNERALİN SİHİRLİ DÜNYASINI SİZDE KEŞFEDİN

Magıc Natural Mıneral
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Magıc Natural Mıneral Lımıted
Sektörü: Gıda / Tarım » Hayvansal Ürünler
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: SEVDA YAKICI
Adres: MAGIC NATURAL MINERAL LIMITED Ofis Haydar Aliyev caddesi 2131 sokak No :55 Eski izmirliler apt. Kat: 6 Daire :26 İZMİR / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3485656
Web Sitesi: http://www.magicnaturalmineral.com
Ürünleri
MAGIC NATURAL MINERAL AKVARYUM SU YATAĞI KUMU MAGIC NATURAL MINERAL ODOR REMOVER AQUARIUM LITTER Tatlı ve tuzlu Su akvaryumları içindir, Doğal fil...
MAGIC NATURAL MINERAL YUVA KOKU ÖNLEYİCİ MAGIC NATURAL MINERAL ODOR REMOVER FOR PETS HOME Evcil hayvanlarınız için özel olarak tasarlanmış tamamen ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Magıc Natural Mıneral firma bilgileri. Magıc Natural Mıneral adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Magıc Natural Mıneral ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Magıc Natural Mıneral Lımıted firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.