Makroled Elektronik Ve Bilgisayar Sist. Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Aydınlatma sektörüne, yeni nesil Led ve Power Led’ler ile farklı bir anlayış ve tasarruf getirebilme amacı ile katkıda bulunmaya çalışmaktayız.
Faaliyet alanımız, her tip, güç ve şekilde ledli ürün tasarımları, imalat ve müşteri ihtiyaçlarına göre özel tasarımlardır.

Gerek aydınlatma sistemlerinin tasarruf amaçlı Power Led sistemleri ile değişimi , gerekse mekanlarınızın daha şık ve gösterişli olması bakımından yine her çeşit led tipleri ile renklendirme ve animasyon yazılımları üretmekteyiz.
İşletmelerinizde görsel yada bilgilendirmeleriniz doğrultusunda yapacağımız keşifler sonucu hazırlanacak olan raporlarımız ile, işletmenizin aydınlatma anlamında elektrik sarfiyatı, güç sarfiyatı ortaya çıkacaktır. Bu sonuçlara göre yeni nesil LED’ler ile yapılacak aydınlatma için aynı tüketim raporu, kıyaslamalar ve sistem maliyetinin size ne kadar sürede geri döneceğini göreceksiniz.

Raporumuz tarafınıza ücretsiz olarak sunulacaktır.

Bu konudaki her türlü ihtiyacınız ve teknik sorularınız için bizimle iletişime geçiniz, teknik ekibimiz sizlere yardımcı olmak için çalışmaktadırlar.
Makroled Elektronik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Makroled Elektronik Ve Bilgisayar Sist. Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Murat AKTAŞ
Adres: 2818 Sokak No:1 Otoplaza İş Merkezi Kat:2 B121 Halkapınar / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4594544
Web Sitesi: www.makroled.com
Ürünleri
96cm 36W Wallwasher, Tüm Renkler, Alüminyum Kasa, 5mm Cam Korumalı, IP67, 60 Derece ışık açısı
İlan Talep ve Teklifleri
30w Power Led Spot
30W Power Led Spot, IP67, 60 Derece, Tüm Renkler, AC220V Besleme, Sabit Akım Korumalı ,
Makroled Elektronik Ve firma bilgileri. Makroled Elektronik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Makroled Elektronik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Makroled Elektronik Ve Bilgisayar Sist. Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.