Maksan Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"dünyaya teneke ambalaj makinesi üretiyoruz"

Şirket Hakkında
teneke kutu imal makine ve kalıplarının geliştirilmesi, üretimi ve satışını yapmaktadır.
Üretim hattımızda; gıda ambalajı için yuvarlak ve köşeli 250 ml.den 18 lt.ye kadar üç parçalı kutular ve 70 ml.den 1.5 lt.ye kadar iki parçalı kutu imal makine ve tesisleri;
125 mlden 30 lt.ye kadar endüstriye! amaçlı kullanılan Geçme Kapaklı Kutular ve Konik Kovaların üretimi ile İlgili makinalar ve tesisler;
Boya ambalajı için 250 gr.dan 30 kga kadar geçme kapaklı kutular ve konik kova makinası veya tesisleri;
Ürettiğimiz otomatik ve yarı otomatik makinalar ile her çeşit teneke ambalaj imalatı yapan tesisleri kurma imkanına sahip bulunmaktayız.

Maksan Makine Kalıp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HAKKIMIZDA
MAKSAN MAKİNE komple teneke kutu hatları , bireysel kutu makinaları ve kalıpları yedek parça ve saç işleme endüstrisi için eksantrik presler üretmektedir.
MAKSAN MAKİNE 1976 yılında seköre adım atmış Sayısız makina ve hatlarımız gerek Türkiye gerekse dünya endüstrilerinde başarı ile çalışmaktadır.
Kaliteli malzeme kullanımı ile mükemmel işçiliğini , tam zamanında teslimat ve satış sonrası destekle birleştiren MAKSAN MAKİNE sektördeki hak ettiği başarıyı yakalamıştır.

MAKSAN , rekabetçi fiyatlarla Avrupa kalitesine sahip makinalarıyla her ülkeden müşterilerine hizmet vermektedir.


Ürün Listesi:
Giyotin, Rulo Makas, Sılındır, Dikiş Kaynak (Sıfır kaynak), Şişirme , Forma, Kenar Açma, Köşe Kapatma, Eksantrık ve Otomatik Pres, Yuvarlak Kenar Açma, yuvarlak kapatma, Otomatik Yuvarlak Dolum Kapatma Makinesi, Otomatik Kaynak Makinesi, Otomatik şişirme makines, Otomatik Şişirme ve Forma Makinesi, Otomatik Yuvarlak Kenar Açma Makinesi, Kapatma Kalıpları, Kenar Açma Kalıpları ve bilimum Kalıp ve yedek Parçalar….



Afrika, Ortadoğu ve Asya da geniş müşteri potansiyeline sahiptir..

About us

Maksan Machine and Mould Co. specialized in tinplate can making machinery and dies, we set up turn key can making factories all over the world.Rectangular, angular, round, deep drawn can making lines as manual and also full automatic lid and bottom lines.


Anahtar kelimeler:
Giyotin, Rulo Makas, Sılındır, Dikiş Kaynak (Sıfır kaynak), Şişirme , Forma, Kenar Açma, Köş
İletişim Bilgileri
Firma: Maksan Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Mr.muhammed
Adres: ikitelli organize san. bölgesi. çevre san. sit. 15.blok. k: 3 İSTANBUL TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4860193
Faks: (212) - 4856903
Web Sitesi: http://www.maksanmakine.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
KAYNAK İŞLEMİ YAPILMIŞ TENEKE KUTUYA ŞEKİL VERİR Dikiş işlemi tamamlanmamış silindirik gövdeyi köşelendiren ŞEKİL VEREN MAKİNEmakina
İlan Talep ve Teklifleri
Hertürlü Tenek Ambalaj Kutu Kalıbını En İyi Biz Yaparız
teneke kova ve kutu kalıbını en son teknoloji kullanarak dünya standartlarında yapiyoruz. bize danışmadan başka yere gitmeyin!
Anahtar Teslimi Salça,boya,yağ Ve Bilimum Teneke Ambalaj Fabrikaları Kurulu
MAKSAN MAKİNE VE KALIP SAN. teneke kutu imal makine ve kalıplarının geliştirilmesi, üretimi ve satışını yapmaktadır. Üretim hattımızda; gıda ambal...
Anahtar Teslimi Teneke Fabrıksaı Kurulur
salça fabrıkasımı kumak istiyorsunuz? boya fabrıkasımı kuracaksınız? hertürlü makine ve kalıp için maksana danışmadan karara vermeyin!
Teneke Ambalaj Makine Ve Kalıp Bizim İşimiz
MAKSAN MAKİNE VE KALIP SAN. teneke kutu imal makine ve kalıplarının geliştirilmesi, üretimi ve satışını yapmaktadır. Üretim hattımızda; gıda ambala...
Maksan Makine Kalıp firma bilgileri. Maksan Makine Kalıp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maksan Makine Kalıp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maksan Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.