Malatya İlaçlama

Şirket Hakkında
Bilgi ve birikimimizi 10 yıllık tecrübemizle birleştirerek sağlıklı yaşam alanları oluşturmak için bu zorlu yola girdik insanlarımıza kali, teli hizmet vermek ve müşteri memnuniyeti ön planda tuttuk.Günümüzde, ağırlaşan rekabet şartları, ekonomik zorluklar, yüksek müşteri beklentisi, işletmelerin Pazar paylarını korumalarını ve artırmalarını oldukça zorlaştırmaktadır. İşletmeler bu zorlukları aşmak için çok yönlü çaba harcamalıdır. İşletmelerin sadece teknolojik yatırımlarla rekabet edebilmeleri mümkün değildir. Teknolojik yatırımların yanında, organizasyonel yapının Pazar şartları ve müşteri gereklerine en uygun şekilde oluşturulması, personelin bilinçli ve eğitimli olması, proses yaklaşımının benimsenmesi ve uygulanması, sınırlı kaynakların optimum kullanılması kısacası; rekabet aracı olarak; Toplam Kalite Yönetimi Yaklaşımı ve bilgiye yatırım yapılması kaçınılmazdır. Bu zorlu yolda BİOTİM HAŞERE VE KONTROL HİZMETLERİ; DÜRÜSTLÜK, SÜREKLİLİK, PROFESYONELLİK ve TECRÜBE gibi özelliklerimiz ile sunmaktayız.
Malatya İlaçlama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Malatya İlaçlama
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı
Yetkili Kişi: Necati Özetlik
Adres: Halfettin Mah. Avukat Sokak. Miraç İş Mer. Kat 5 No: 4/60
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 3264030
Web Sitesi: http://www.biotimilaclama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Malatya İlaçlama firma bilgileri. Malatya İlaçlama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Malatya İlaçlama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Malatya İlaçlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.