Malatya Uzman Grup Etüt Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Malatya Uzman Grup Etüt Eğitim Merkezi 2008 yılında MEB’e bağlı olarak kurulmuştur. 6 derslik, okuma salonu, kantin ve bahçesiyle ve modern eğitim ortamıyla eğitim-öğretime devam etmektedir.

Merkezimizde Etüt programlarının yanında, İngilizce, Matematik, Mental Aritmetik, Sosyal Etkinlikler, Sportfi Faaliyetler, Yaz okulu hizmeti de verilmektedir.

Kurumumuza ait servisle öğrenciler okullarından alınır ve evlerine bırakılır veya evlerinden alınıp okula bırakılır. Tam gün veya yarım gün eğitim seçeneklerimiz mevcuttur.

Malatya Uzman Grup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Malatya Uzman Grup Etüt Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Kursu
Yetkili Kişi: Yusuf YILDIRIM
Adres: Özalper Mah. Denizkızı Sk. No:16 (Eski SSK) Beydağı Devlet Hastanesi Arkası) Yeşilyurt/ MALATYA
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2118016
Web Sitesi: http://www.malatyauzmangrup.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Malatya Uzman Grup firma bilgileri. Malatya Uzman Grup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Malatya Uzman Grup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Malatya Uzman Grup Etüt Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.