Mali Müşavir Kaan Mutlu

Şirket Hakkında
Gerçek ve tüzel kişilere ait teşebbüs ve işletmelerin;
a) Genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince, defterlerini tutmak, bilanço kâr-zarar tablosu ve beyannameleri ile diğer belgelerini düzenlemek ve benzeri işleri yapmak.
b) Muhasebe sistemlerini kurmak, geliştirmek, işletmecilik, muhasebe, finans, malî mevzuat ve bunların uygulamaları ile ilgili işlerini düzenlemek veya bu konularda müşavirlik yapmak.
c) Yukarıdaki bentte yazılı konularda, belgelerine dayanılarak, inceleme, tahlil, denetim yapmak, malî tablo ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüş vermek, rapor ve benzerlerini düzenlemek, tahkim, bilirkişilik ve benzeri işleri yapmak.

Büromuz yukarıda sıralanan konular çerçevesinde hizmet vermektedir.
Mali Müşavir Kaan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Mali Müşavirlik Hizmetleri
İletişim Bilgileri
Firma: Mali Müşavir Kaan Mutlu
Sektörü: Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Kaan Mutlu
Adres: 848 Sok. Aziz Han No:90 Kat:4/403 Kemeraltı Konak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3435092
Web Sitesi: http://www.kaanmutlu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Mali Müşavirlik Hizmetleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mali Müşavir Kaan firma bilgileri. Mali Müşavir Kaan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mali Müşavir Kaan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mali Müşavir Kaan Mutlu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.