Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti, İstanbul ili Nuhkuyusu Cad. Nazar İş Merkezi 219/3 Altunizade – Üsküdar adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Kevser Akgüneş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Biz MALKOMED SAĞLIK HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak Non Steril Medikal Tekstil üretiyoruz. Aynı zamanda sarf malzeme tedarik konusunda da ürün sağlama noktasında, medikal tekstil ile ilgili atölye ya da fabrika kurulumu yurtiçi ve yurtdışı da olabilir, temiz oda, ameliyathane kurulum konusunda da çalışmalarımız mevcut. Bu bağlamda yurtiçi de olabilir fakat özellikle ihracat ile ilgili çözüm partneriniz olmak istiyoruz. Üretimde olan ürünlerimizi aşağıda maddeler halinde belirtiyorum.
İletişim Bilgileri
Firma: Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Kevser Akgüneş
Adres: Nuhkuyusu Cad. Nazar İş Merkezi 219/3 Altunizade – Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 5216105
Web Sitesi: www.malkomed.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Biz MALKOMED SAĞLIK HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak Non Steril Medikal Tekstil üretiyoruz. Aynı zamanda sarf malzeme tedarik konusunda da ürün sağlama nok...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Malkomed Sağlık Hiz.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.