Manavgat 2hp İnşaat Emlak Ltd

"Projelendiriyoruz..."

Şirket Hakkında
Manavgat'ın yükselen değeri...

Manavgat 2HP İnşaat olarak çocuklarımız için güvenli, büyükler için keyifli bir hayat parolasıyla yola çıktık. Başarıyı getiren kalite ve sürekliliktir. Kalitenin başlangıç noktası da kullanılan malzemeler, birlikte çalışılan ekip ve uzun vadeli yatırımlardır.

2011 yılında başladığımız fizibilite çalışmalarımız sonucu ilk projemizi 2012 yılında tamamlayarak çağdaş tasarımları ve lüks konutları ile kısa sürede kalitemizi ortaya koyduk.

Sonraki projelerimizde de insana ve doğaya saygılı projeler üreterek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya söz verdik.
Manavgat 2hp İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Manavgat 2hp İnşaat Emlak Ltd
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: hilmi parlak
Adres: 3006 sok sarılar
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3394195
Web Sitesi: www.2hpinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Manavgat 2hp İnşaat firma bilgileri. Manavgat 2hp İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Manavgat 2hp İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Manavgat 2hp İnşaat Emlak Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.