Manay Proje Ve Danışmanlık Şti.

Şirket Hakkında
Manay Proje Ve Danışmanlık, KOBİ’lere yönelik devlet hibe destek ve belgelendirme faaliyetleri alanında, İhracata Yönelik Devlet Destekleri, Ar-Ge & Teknoloji Destekleri, CE ve diğer kalite/marka belgeleri konularında, ilgili kurumlar tarafından talep edilen evrakların hazırlanmasını, destek başvurularının yapılmasını, gerekli prosedürlerin yerine getirilmesini, işlemlerin takip ve kontrolünü, şirketinizin adına gerçekleştiren, özel bir kuruluştur.


Manay Proje Ve Danışmanlık, hizmet öncesi ve sonrasında, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ile hizmet sunan, genç ve dinamik kadroya sahip bir firmadır.

Amacımız, devlet tarafından sunulan finansal desteklerden en etkin biçimde yararlanmanızı, prosedürlerden kaynaklanan yoğun iş yükünüzün tarafımızca azaltılarak, gerçek hedeflerinize odaklanmanızı sağlamak; titiz, takipçi ve başarı odaklı hizmet anlayışımızla, kurumunuza artı değerler katmaktır.

Faaliyet Alanlarımız

• Yönetim & Danışmanlık Hizmetleri
• İhracata Yönelik Devlet Destekleri
• Ar-Ge ve Teknoloji Destekleri
• CE ve Diğer Kalite/Marka Belgeleri
• Yatırım Teşvik Belgeleri
Manay Proje Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Manay Proje Ve Danışmanlık Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Aysel KAYA
Adres: İstasyon Mah. Vatan Cad. Ata Evleri B Blok 150/16 Tuzla İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4474778
Web Sitesi: www.manaydanismanlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Manay Proje Ve firma bilgileri. Manay Proje Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Manay Proje Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Manay Proje Ve Danışmanlık Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.