Mantarya Gıda Üretim Pazarlama Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Mantarya Gıda, Gıda Üretim İzni olan sözleşmeli üreticilerinden sağladığı mantarı, frigolu araçlar ve hijyenik ortamı esas alan profesyonel bir dağıtım ağı ile, oteller, yemek fabrikaları, pizzacılar, restaurantlar gibi tüketimi yoğun olan alıcı gruplarına, kurumsal bir yapı içinde servis eden, kaliteye dayalı bir markanın adıdır.
Aynı zamanda, Türkiye toplam kültür mantarı üretiminin %70 ‘nin sağlandığı Antalya bölgesinde, ilk defa mantarın kurutulmasını sağlayarak, ülke pazarına sunan bir firmadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mantarya Gıda Üretim Pazarlama Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Alkollü İçecek
Yetkili Kişi: Bedri Erol
Adres: Güneş Mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:163/B
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3390054
Web Sitesi: www.mantarya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mantarya Gıda Üretim firma bilgileri. Mantarya Gıda Üretim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mantarya Gıda Üretim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mantarya Gıda Üretim Pazarlama Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.