Mapsgen

Şirket Hakkında
Firmaların haritalarda ve navigasyon cihazlarda yer almasının önündeki zorlukları kaldırmak ve tüm harita kayıt servislerine tek bir seferde kaydetmek için yola çıkan mapsgen, kısa sürede binlerce firmanın harita kayıt işlemini gerçekleştirdi.

maspgen, eczanelerden avukatlık ofislerine, marketlerden kafelere, restaurantlardan mağazalara kadar hem tek tek firmaların lokasyonlarını haritalara kaydeder hem de şubeleri bulunan şirketlerin tüm şubelerinin harita kayıt işlemlerini ve yönetimini tek bir yerde toplar.
Mapsgen
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mapsgen
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Önder Aydın
Adres: İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü A-10 Blok Kat:2 M-04 No'lu Ofis 35430 Urla
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 8338314
Web Sitesi: https://mapsgen.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mapsgen firma bilgileri. Mapsgen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mapsgen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mapsgen firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.