Maranda Gıda

Şirket Hakkında
2004 yılından bu yana; A kalite ürünler kullanarak; taşıma yemek, yerinde üretim çalışma modeliyle, çeşitli sektörlerdeki birçok firmanın beslenme konusundaki çözüm ortaklığını sağlıyoruz.

Konularında uzman kadromuzun üretim öncesi ve sonrası sistematik planlama ve çalışmaları; en son teknoloji kullanılarak yapılan üretim ve beslenme kalitesi korunması, hijyen özelliklerinin tavizsiz sağlanması, müşteri memnuniyeti ilkeleri esas alınarak ISO, HACCP ve Türk Gıda Kodeksi kurallarından taviz vermeden yapılıyor.

İş hayatında; insan enerjisinin, tartışılmaz iş gücü önemi olduğunu ve bu enerjinin, iş verimine dönüşmesindeki en büyük etkenin beslenme koşulları ile ilgili olduğunun önemini biliyoruz.

Son teknolojiyi kullanarak yüksek üretim kapasitemiz ile hizmet verdiğimiz tesisimizi 7/24 ziyaret edebilirsiniz.
Maranda Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Maranda Gıda
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: İpek ELİBOL
Adres: Murat çeşme mevkii No:43 / 45
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7237256
Web Sitesi: www.marandagida.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Maranda Gıda firma bilgileri. Maranda Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Maranda Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Maranda Gıda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.