Marble Car Rental

Şirket Hakkında
Marble Car Rental olarak uzun yıllardır İstanbul'da araç kiralama hizmetleri vermekteyiz. Marble Car Rental'de tatil, iş görüşmesi veya özel seyahatlerinizde ihtiyacınıza uygun aracı kısa veya uzun dönem olarak kirayalabilirsiniz. Çeşitli araç seçeneklerimiz ve ekonomik fiyatlarımızla ister kısa dönem isterseniz de uzun dönem kiralamalarınızda sizlere profesyonel hizmet sunmaktayız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında bulunan firmamız, ihtiyacınıza yönelik dizel, benzinli, manuel veya otomatik seçenekleri ile ihtiyaçlarınızı en kısa sürede karşılamaktadır. Firmamız bünyesinde bulunan Hatchback, Sedan, Cabrio ve Minibüs seçeneklerimiz ile ihtiyacınıza en uygun aracı seçmenizde sizlere destek olmaktayız.
Marble Car Rental
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marble Car Rental
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: Barış Ulu
Adres: Sabiha Gökçen International Airport (saw) Kurtköy Pendik İstanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6840500
Web Sitesi: http://www.marblecarrental.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marble Car Rental firma bilgileri. Marble Car Rental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marble Car Rental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marble Car Rental firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.