Marel Mühendislik

Şirket Hakkında
MAREL MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. 2017 yılında İstanbul’da kurulmuş olup Elektro-Mekanik tesisat proje ve danışmanlık işleri alanında faaliyet göstermektedir.
Firmamız konut, kültür merkezi, eğitim yapıları ve metro gibi birçok projenin elektrik ve mekanik tesisatı projelerini REVİT MEP programını kullanarak üç boyutlu şekilde başarıyla tasarlamıştır. Firma kurucuları olarak daha önce çalıştığımız firmalarda ise havaalanı, metro, otel, alış veriş merkezi, kültür merkezi, müze, yüksek katlı konut ve sağlıklı yaşam merkezi ile üniversite yerleşkeleri gibi farklı amaçlara hizmet eden birçok projede liderlik yaparak elektrik ve mekanik tesisat projeleri sorunsuz şekilde teslim edilmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marel Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Murat Akkaya
Adres: Abdurrahmangazi Mah. Sevenler Caddesi Biruni Sokak No:5 Kat:2 Daire:5 Sancaktepe / İstanbuol
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 4721696
Web Sitesi: https://www.marelmuhendislik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marel Mühendislik firma bilgileri. Marel Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marel Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marel Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.