Marka Çamaşır

Şirket Hakkında
MarkaCamasir.Com online iç giyim alışveriş mağazası, kapıda ödeme ve peşin fiyatına taksit imkanı ile bay ve bayan iç çamaşır satışı yapmaktadır. Fantazi giyim ve bayan iç giyim ürünlerine ait en yeni koleksiyonları kategorilerimizden sipariş verebilirsiniz. MarkaCamasir online alışveriş mağazaları her gün ve her sezon yenilenen yüzü ile en hızlı alışveriş imkanını sunmaktadır. Gecelik, sütyen, jartiyer, büstiyer, külot, tanga, atlet, korse, pijama, tayt, kapri ve boxer modellerini en uygun fiyata kolay ödeme seçeneklerinden yararlanarak sipariş vermek ister misiniz? Markacamasir.Com özgün tasarımları ve baş döndürücü dizaynı ile her kadının vazgeçilmezleri arasında yer almayı hakediyor. Fantazi iç giyim ve erotik çamaşırların fazlasıyla yer verildiği kapıda ödeme iç giyim sitemizde seksi çamaşırları gizli ambalajında teslim alabilirsiniz. İç giyim eskisine oranla artık tamamen modaya ayak uyduran bir tekstil grubu olma yolunda ilerlemektedir. Dış giyim gibi baştan çıkaran tasarımları rahatlıkla bulabileceğiniz iç giyim ürünlerinde fantazi elbise modelleride mevcuttur. Son yıllarda iç giyimde artan çeşitlilik bu yeni moda akımını kadınların gözdesi haline getirmektedir. Artık geceleri ayrı, gündüzleri ayrı giysi modası her kadının ilgi alanına girmektedir. Bir çoğumuzun bilmediği fantazi iç çamaşır bazı kesimlerde moda halini almayı başarmış olmasına rağmen halen büyük bir kesimin böyle bir ürün grubundan haberi yoktur. Özellikle monoton ve sessiz ilerleyen ilişkiler için uzmanlar tarafından da tavsiye edilen fantazi çamaşırlar hayatımızda büyük bir yer edinmeye başlıyor. Gece giyilecek olan geceliğinizin basit bir modelin dışına çıkması alışıla geldik birşey olmayı başarmıştır.
Marka Çamaşır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marka Çamaşır
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Aytaç Ergül
Adres: M.akif Ersoy Mh. Fatih Blv. Gün Cad No:1/6
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 9263334
Web Sitesi: www.markacamasir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marka Çamaşır firma bilgileri. Marka Çamaşır adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marka Çamaşır ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marka Çamaşır firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.