Market Elektrik

Şirket Hakkında
Firmamızın elektrik ve elektronik ürünler satış sitesi marketelektrik.com; Vinç Kumandası, Ex-Proof Elektrik Malzemeleri, Proses Kontrol Cihazları, Elektrik Ölçü Aletleri satışı ve satış sonrası teknik desteği konularında da hizmet vermektedir. <a href="https://www.marketelektrik.com">en uygun fiyatlar marketelektrik.com'da</a>
Market Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamızın Merkez Ofisi İzmir'de bulunmaktadır. Teknik kadromuz Türkiye'nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren endüstriyel tesisin elektrik ve otomasyon konusundaki, projelendirme, yazılım, montaj ve devreye alma çalışmalarında sorumluluklar üstlenmiş ve birçok tesisi çalışır vaziyette teslim etmiştir. Firmamızın elektrik ve elektronik ürünler satış sitesi marketelektrik.com; Vinç Kumandası, Ex-Proof Elektrik Malzemeleri, Proses Kontrol Cihazları, Elektrik Ölçü Aletleri satışı ve satış sonrası teknik desteği konularında da hizmet vermektedir. En uygun fiyatlar marketelektrik.com'da
İletişim Bilgileri
Firma: Market Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: Ahmet Esen
Adres: 1203/8 Sk. No:7c Ulubey İş Merkezi 35170 yenişehir-izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4454824
Web Sitesi: www.marketelektrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Market Elektrik firma bilgileri. Market Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Market Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Market Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.