Marla Dil Merkezi

Şirket Hakkında
MARLA Dil Merkezi - Acıbadem
MARLA Acıbadem, 2003 yılında kurulmuş genç bir firma olmanın heyecanı nedeniyle “enerjik”, bünyesinde 19 yıllık yurtdışında eğitim rehberliği, 30 yıllık İngilizce öğretmenliği ve öğretmen eğitimciliği deneyimlerini barındırmanın getirdiği ve gerektirdiği sorumluk sayesinde “sağlam” adımlarla yoluna devam etmektedir. Eğitimin, özellikle de yabancı dil eğitiminin, terzi elinden çıkmışçasına kişiye özel olması gerektiğine inananlardanız ve gerek danışmanlık gerek yabancı dil eğitimi hizmetlerimizde öğrencimizin kimliği ve beklentileri bizim için en önemli çıkış noktasıdır.

Günümüzde gerek çocuk, gerek yetişkin herkesin hedefleri, idealleri ve rakiplerinin becerileri yükseldi. Ulaşılmak istenen sonuç bütün yarışmacıların arasından sıyrılıp parlak bir geleceğe ulaşmak gibi görünse de yabancı dil öğrenimi son derecede eğlenceli ve tatmin edici bir süreçtir aslında. Ve bunu bu şekilde görebilmek korku ve umutsuzlukları yok etmeye yeter. İşte bizim MARLA olarak çabamız yabancı dil öğrenimine bu açıdan bakmanızı sağlamak. 1 yabancı dil asla yetmez, hedeflediğiniz iş öyle gerektirdiği için değil,

“Farklı bir dilde rahat iletişim kurabilmenin verdiği mutluluk, bağımlılık yaratacağı için…”
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marla Dil Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Hatice Arslan
Adres: Acıbadem Cad. No: 115 / 6 Kadıköy - İstanbul (Güzel Sanatlar Fakültesi bitişiği)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3256462
Faks: (216) - 3256473
Web Sitesi: http://www.marlaacibadem.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marla Dil Merkezi firma bilgileri. Marla Dil Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marla Dil Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marla Dil Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.