Marmara Giyim Sanayi Ve Ticaret Ltd.sti.

Şirket Hakkında
Biz 1988 yılında tekstil sektöründe faaliyet amacıyla kurulmuş bir firmayız. Kurulduğumuzdan bu yana siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri hızlı ve cazip fiyatlar ile sunmayı amaç edindik

Marmara Giyim üretici ihracatçı şirket olarak, tekstil sektöründe erkek takım elbise, pantolonlar, ceketler, blazers, paltolar, kabanlar ... ürünlerinde uzmanlaşmıştır. Biz müşterilerine dünyanın dört bir tarafından ürünlerimizi ihraç ediyoruz.

Bugün 1500 m2 kapalı alanda kurulu 20.000 adetlik devamlı stok seviyesiyle hizmet etmekteyiz. İyiye ulaşabilmek uğruna en yeni metodları ürünlerimizde kullanmaktayız.Teknolojik alt yapımızla, kalifiye kadromuzla, kendimize özgü dinamik sipariş ve kalite kontrol metodlarımızla çok kısa sürede siparişlerinizi istediğiniz özellikleri üretip teslim edebiliriz

Amacımız en uygun şekilde ve zamanda müşterilerimizin gereksinimlerini karşılayabilmek. Mevcut ürünlerin yanı sıra, aynı zamanda müşterilerimizin özel isteği doğrultusunda her türlü OEM projelerinizi değerlendiriyoruz. Ayrıca, firmanızın etiket ve barkod ile özel ambalaj sağlayabiliriz

Şirketimizle ve ürünlerimizle ilgileniyorsanız size ürünlerimizin özellikleri ve fiyatlarıyla ilgili daha fazla bilgi vermekten memnun oluruz.

Her türlü istek ve önerilerinizde bizlen irtibata geçmekten çekinmeyiniz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marmara Giyim Sanayi Ve Ticaret Ltd.sti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Etiket ve Rozet
Yetkili Kişi: bilal basoglu
Adres: Üst Baruthane Cad. No:99/9 Eski Safi Otoparkı İş Merkezi Dörtyol Okmeydanı/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2974792
Web Sitesi: www.oportotex.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marmara Giyim Sanayi firma bilgileri. Marmara Giyim Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marmara Giyim Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marmara Giyim Sanayi Ve Ticaret Ltd.sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.