Marmaranet Bilişim&network

Şirket Hakkında
Marmaranet, sistem entegrasyonu ve çözüm sağlayıcı hizmetlerinin yanında sektöründe en iyiler arasında yer alan üretici firmaların; yazılım, donanım ürünlerinin bayilik ve yetkili iş ortaklığı kapsamında satış, kurulum ve destek hizmetlerini vermektedir. Partner firmalarımızla olan anlaşmalarımız sayesinde, ihtiyacınız olan sistemleri en ekonomik şekilde belirleyip, sizleri gereksiz maliyetlerden uzak tutar. Marmaranet , sizlere acil durumlar için 7/24 ulaşabileceğiniz şekilde hizmet verir. Eğer firmamızla çalışmaya karar verirseniz, ilk 45 gün boyunca firmamızla alakalı bir sıkıntı yada memnuniyetsizliğiniz söz konusu olduğunda, tek taraflı olarak sözleşmeyi fesih hakkınız bulunmaktadır.Her konuda uzman çalışan kadrosuyla hizmet veren firmamız, sizleri müşteri olarak değil, ailemizin bir parçası olarak görmektedir.

Saygılarımızla MARMARANET…
Marmaranet Bilişim&network
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marmaranet Bilişim&network
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar
Yetkili Kişi: Can KULELİ
Adres: Koşuyolu Cad. No:106 Kat:1 D:1 Koşuyolu/Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5451116
Web Sitesi: www.marmaranet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Marmaranet Bilişim&network
Web Proglamlama, Tasarım Masaüstü ve Web Tabanlı Butik Yazılım Projeleri Yazılım Lisanslama Network Mimarisi ve Alt Yapı Kurulumu VPN, VOIP Çözüml...
Marmaranet Bilişim&network firma bilgileri. Marmaranet Bilişim&network adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marmaranet Bilişim&network ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marmaranet Bilişim&network firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.