Marmaris Emlak

"Danışmak Kazandırır."

Şirket Hakkında
Muğla Marmaris emlak sektörü öncü firması. 1994 yılından beri aktif hizmet verilmektedir. Satılık kiralık gayrimenkul profesyonel danışmanlığı sunulmaktadır. Marmaris ve çevresi emlak ilanları portföyden verilmektedir. Seçilen ilanlar video ilave edilerek izleyiciye sayfamızdan duyurulmaktadır.
Şirketimizin kurulduğunda günümüze ilkeli çalışmaya önem verdik. Şirket sitesindeki bilgiler düzenli günceldir.
Marmaris Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiye güney sahilleri profesyonel danışmanlık şirketiyiz. Marmariste Ticaret Odası ile ayni tarihte kurularak, günümüze kadar hizmet verilmektedir.
Şirketimiz; satılık kiralık gayrimenkul danışmanlık servisi sunmaktadır. Emlak alım satım pazarlama çalışmamızda şirket ilkelerimiz olmazsa olmazımızdır. Deneyim, birikim, bilgi bileşkesi sektördeki yerimizdir. Alıcı ve satıcı karşılıklı görüşmesi ile güvenli alışveriş yeni dostluklar başlangıcı olarak görülmektedir. Danışmak kazandırır.
İletişim Bilgileri
Firma: Marmaris Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Mehmet Gonenc
Adres: Tepe Mahallesi 61 Sokak No 20 Kat 2 Marmaris
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 4133090
Web Sitesi: http://www.marmaris-emlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Muğla Marmaris Armutalan Mahallesinde satılık villa şirketimiz tarafından sektöre sunuldu. Beş yatak odası, müstakil bahçe, müştemilat bulunan orma...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Marmaris Emlak firma bilgileri. Marmaris Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marmaris Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marmaris Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.