Marsu Arıtma

Şirket Hakkında
Arıtma sektöründe 2007 yılında faaliyet göstermeye başlayan MARSU ARITMA bünyesinde bulunan genç, çağdaş, dinamik ve tecrübeli mühendisleri ile emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
MARSU ARITMA her zaman daha iyiyi hedefleyen ileriye yönelik benzersiz fikirler ve çözümler üretmeyi planlayan, müşterilerine kusursuz hizmet vermeyi prensip edinmiş, sorunsuz projeler tasarlayan bir mühendislik şirketidir.
MARSU ARITMA ürettiği projelerde özgün tasarımlara yenilikçi çözümlere önem verir.
MARSU ARITMA ’ nın bu yola çıkarken öncelikli uzmanlık alanı atıksu dur. Atıksu arıtma tesisi tasarımı, projesi, montajı ve işletilmesi veya varolan arıtma tesisleri revizyonu MARSU ARITMA’ nın öncelikli hedefleri arasındadır. Şirket sloganı olarak ifşa ettiğimiz Suyu akışına bırakmayın… Biz yön verelim ! cümlesi kendimize olan özgüvenimizin açık bir göstergesidir
Marsu Arıtma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Marsu Arıtma
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
Yetkili Kişi: Hakan Çelikten
Adres: Merkez Ofis : Ömer Ağa Mah. Ankara Cad. Kavala İş Hanı D:12 İzmit/ KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3231003
Web Sitesi: www.marsuaritma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Polyester İplik Satımı
Lastik kırma işlemi sonucu elde ettiğimiz polyester ipliğin satımını gerçekleştirmekteyiz. her ay yaklaşık20 ton kadar iplik çıkmaktadır.
Marsu Arıtma firma bilgileri. Marsu Arıtma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Marsu Arıtma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Marsu Arıtma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.