Martı Okul Donanımları

Şirket Hakkında
12 Yıldır okul donanım ürünleri üreten firmamız Ati reklam ve tanıtım hizmetleri ile birleşerek tüm türkiye içi okul donanım ürünleri üretimine geçmiştir. Herşeyden önce kaliteyi uygun fiyata okullara ve okullarla çalışan firmalara hizmeti kusursuz götürmek amacındayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Martı Okul Donanımları
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: MUSA YAPICI
Adres: selmani pak cad. şeyh camii sok. no:16 ÜSKÜDAR-İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3414728
Faks: (216) - 4958489
Web Sitesi: http://www.martikirtasiye.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Matbu Evraklarda Kampanya
PLASTİK KAPAK İLKÖĞRETİM ORTA KISIM DERS DEFTERLERİ 2, 50 YTL İLKÖĞRETİM BİRİNCİ KADEME DERS DEFTERLERİ 2, 00 YTL LİSE SINIF DEFTERLERİ 2, 50 YTL
Martı Okul Donanımları firma bilgileri. Martı Okul Donanımları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Martı Okul Donanımları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Martı Okul Donanımları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.