Mast Yapı Zemin Kaplama

Şirket Hakkında
Zemin kaplama denince akla gelen ilk firmaların başında olan Mast Yapı, 2008 yılından itibaren zemin kaplama sektörüne yön veren lider firmaların başında gelmektedir.
İstanbul merkezli olmak üzere; Ankara, İzmir ve Antalya’da bulunan çalışma ofisleri ile İç Anadolu, Ege ve Akdeniz Bölgesinde de faaliyet göstermektedir.
Ağırlıklı olarak kurumsal firmalar ile çalışmayı tercih eden firmamızda: Pvc, Epoksi, Parke, Halı ve benzeri her türlü zemin kaplama talepleri uygulayıcı firma olarak karşılanmaktadır. Firmamızın kısa sürede bu derecede ilerlemesi ilk prensibimiz olan %100 müşteri memnuniyetine dayanmaktadır.
Firmamız kurulduğu günden itibaren birçoğu hastane, okul, alışveriş merkezi ve benzeri bir çok faaliyet alanında zemin uygulaması gerçekleştirmiştir. Bir firmanın kalitesini belirleyen en önemli faktör kesinlikle referanslarıdır.
Bu sayfada bulunan iletişim bilgilerini kullanarak firmamız ile iletişim kurabilirsiniz.
Mast Yapı Zemin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mast Yapı Zemin Kaplama
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: Murat Aydın
Adres: Cevizli Mah. Saraylar Cad. No:6/14 Kartal / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4576411
Web Sitesi: http://www.mastyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mast Yapı Zemin firma bilgileri. Mast Yapı Zemin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mast Yapı Zemin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mast Yapı Zemin Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.