Master Dokum Aluminium Foundry

Şirket Hakkında
Firmamız 1980 den bu yana alüminyum döküm sektöründe faaliyette bulunmaktatır. Alüminyum Kokil Döküm, Alüminyum Enjeksiyon Döküm ve Alüminyum Kum Döküm üretim metodları ile yüksek kalitede ürünler üretmektedir.

9.000 m2 lik kapalı alan tesislerinde en son teknolojik makineler, tecrube birikimi ve ileri mühendislik teknikleri ile üretim yapan firmamız, sektörün önde gelen dökümhanelerinden biridir.

Firmamızın amacı müşterilerine uluslar arası kalite ve standartlara uygun en iyi ürün ve hizmeti sağlamaktır. Ürünleri müşteri taleplerine bağlı olarak brüt, işlenmiş veya montaja hazır olarak sevk edilebilme imkan ve teknik alt yapısına sahibiz.
Master Dokum Aluminium
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÜRETİM YAPILAN BAŞLICA SEKTÖRLER
• AUTOMOTIVE INDUSTRY
• MARINE and GENERATOR ENGINES
• MACHINERY INDUSTRY
• MEDICAL SECTOR
• PUMP, VALVE SECTOR
• DEFENSE INDUSTRY
İletişim Bilgileri
Firma: Master Dokum Aluminium Foundry
Sektörü: Maden ve Metal » Döküm Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: A.Doğan Atakul
Adres: Istasyon Mah Ataturk Cad No 20
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7711680
Web Sitesi: www.masterdokum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Master Dokum Aluminium firma bilgileri. Master Dokum Aluminium adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Master Dokum Aluminium ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Master Dokum Aluminium Foundry firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.