Matbaa Press

Şirket Hakkında
Hoşgeldiniz…
www.matbaapress.com 2002 yılında Murat BAKIŞ tarafından kurulmuştur. Matbaacılık sektöründe hizmet sunarken Müşteri memnuniyetini tam anlamı ile yerine getirmiştir.
Şirket Profili;
Matbaa ve Reklam Hizmetleri firmasıdır. Ülkemizde kulvarlarında lider olan pek çok şirkete Matbaa hizmeti vermektedir. Matbaacılık teknolojisini yakından takip etmekte ve yatırımlarını ona göre düzenlemektedir.
Misyonumuz ;
www.matbaapress.com müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, ister internet tabanlı olsun isterse yüz yüze görüşmelerde Matbaacılık ve Reklam Hizmetini en iyi şekilde sunmaktadır. İnternet üzerinden güvenli ve kolay alışveriş sistemini en yüksek seviyeye ulaştırmak için yatırımlarını sürdürmektedir.
Vizyonumuz ;
En önemli vizyonumuz müşterilerimize en iyi ve en üstün kaliteyi sunmak...

Teşekkürler,
Murat BAKIŞ / Kurucu
Matbaa Press
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Matbaa Press
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaalar
Yetkili Kişi: Murat BAKIŞ
Adres: Litros Yolu 2.Matbaacılar Sitesi B Blok Kat: 6 No: 4 NB 8 Topkapı / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5013814
Web Sitesi: http://www.matbaapress.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Matbaa Press firma bilgileri. Matbaa Press adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Matbaa Press ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Matbaa Press firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.