Matisan Makina Tasarım Ve İmalat San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
2006 yılında kurulan işletmemiz, matisan makine, tasarım ve imalat san.ltd.şti, Eskişehir de faaliyetine devam etmektedir. Isıtma, havalandırma, ve bu prensibe uygun gıda makineleri üreticisi olarak, hizmet vermekteyiz. Susam işleme, ay çekirdeği işleme, tahin , lokum, helva ve reçel pişirme makineleri imalatı üzerinde uzmanlaşmış bir kadroya sahibiz. Ar-Ge faaliyetleri ve deneyimli kadro ile birlikte, kaliteli ve kullanışlı makineler üretmekteyiz. Uluslar arası pazarlarda iş birliğimiz ve ihracatımız gittikçe artmaktadır. Amacımız makinelerimizi farklı ülkelere sunmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Çalıştığımız ülkeler arasında başta Kanada, Avustralya, Romanya, Litvanya, Polonya, ABD, Nahcivan, KKTC, Estonya, Letonya vs. gelmektedir.
Matisan Makina Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Matisan Makina Tasarım Ve İmalat San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: RÜŞTÜ ÇİFTÇİ
Adres: OTO SANAYİCİLER SİTESİ L BLOK NO:16 TEKSAN/ESKİŞEHİR
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2460609
Web Sitesi: www.matisan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Matisan Makina Tasarım firma bilgileri. Matisan Makina Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Matisan Makina Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Matisan Makina Tasarım Ve İmalat San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.