Mavi Yunus Dış Ticaret

"kalıcı ve sürekli hizmet"

Şirket Hakkında
"Yenilikçilik", temel değerlerimizden birisi ve kültürel mirasımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Müşterilerimize ve bizi çevreleyen topluluklara büyük fayda sağlayan ürün, sistem, hizmet ve çözümlerin üretilmesini ifade eder. Bunun anlamı şudur ki; biz bu yenilikleri yaratmakla kalmayız, aynı zamanda maviyunus dış ticaret pazar liderliğini yakalamasını sağlayan en son teknolojiye sahip, gerçek birer endüstri kıstası haline gelmesini sağlarız.
dış pazar oluşturmak ve istihdam sağlamak en büyük ideallerimiz arasındadır
Mavi Yunus Dış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
VİZYONUMUZ

Türk tüketicisine en kaliteli ve en güvenilir ürünleri , en hızlı ve en uygun maliyetle sunmak, tüm müşterilerimizle beraber bir takım ruhu içerisinde iyi ilişkilerimizi sürekli korumak, tek bir güç olarak alanımızda hep beraber büyümek ve gücümüzü tüm arkadaşlarımızla-partnerlerimizle paylaşmaktır.
İletişim Bilgileri
Firma: Mavi Yunus Dış Ticaret
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: hüseyin ağuş
Adres: karasoku mah. saydam cad.akbank bitişiği mısır iş merkezi kat:3 no:12
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3525353
Web Sitesi: www.maviyunusdisticaret.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kapasite 30lt/saat(330 külah/saat) Besleme sistemi Gravity feed Üst soğutma Var (çift kompresör)/ASPERA Gece bekleme modu Var +Standby modu Otomat...
Kapasite 18lt/saat(200 külah/saat) Besleme sistemi Gravity feed Üst soğutma Var (çift kompresör)/ASPERA Gece bekleme modu Var +Standby modu Otomat...
Kapasite DONDURMA 80lt/saat(850 külah/saat) Kapasite MILKSHAKE 60LT/saat Besleme sistemi PUMP FEED-PRO(ÇELİK) Üst soğutma Var (4 kompresör) Gece b...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mavi Yunus Dış firma bilgileri. Mavi Yunus Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavi Yunus Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavi Yunus Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.